fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate Social

Mersul cu taxiul ar putea salva viața unei tinere diagnosticată cu cancer mamar

Mersul cu taxiul ar putea salva viața unei tinere diagnosticată cu cancer mamar

Taximetristul sibian, Alex Onea, va dona încasările pe care le va avea în cursele de vineri, 05.02.2021, pentru tratamentul Cristianei, diagnosticată cu cancer mamar.

„Vineri, 05.02.2021, donăm în contul Cristianei, încasările făcute în decursul zilei. Așteptăm susținere din partea tuturor persoanelor care doresc să se deplaseze cu acest taxi în Sibiu. Absolut orice cursă pe orice distanță este bine venită… începem programul la ora 07.00 și încheiem la ora 22.00. Menționez că la încheierea programului facem confirmare cu Z-tul casei de marcat. De acolo sustragem combustibilul consumat și restul bănuților merg în contul menționat mai sus. Pentru comenzi sunati la 0757386136. Împreuna reușim să o facem pe Silvia Cristiana Cristea să zâmbească și să fie încontinuare fericită alături de familia ei frumoasă și de noi cei apropiați. Încurajăm toți oamenii care doresc cu adevărat să facă un gest umanitar, prin orice modalitate își permit. Timpul este foarte foarte scurt și Cristiana are nevoie de noi.”, a scris Alex Onea pe Facebook.

Mersul cu taxiul ar putea salva viața unei tinere diagnosticată cu cancer mamar

 

La vârsta de  25 de ani, tânăra a primit o veste cutremurătoare, fiind diagnosticată cu cancer mamar. În ultimii cinci ani, Cristiana a suferit mai multe intervenții chirurgicale și proceduri medicale pentru a învinge boala, însă fără succes. De fiecare dată, boala a recidivat, iar la momentul actual, starea ei de sănătate s-a înrăutățit.

Conturile Cristianei:

IBAN: RO 42 INGB 0000 9999 0522 7776
CONT: Cristiana Silvia Cristea
BANCUL: INGB CETRALA
Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro
Etichete: