fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

FOTO- Mereu salvatori chiar și în timpul liber

FOTO- Mereu salvatori chiar și în timpul liber
Decizia incorectă de a traversa strada printr-un loc nepermis, a atras consecințe grave pentru un cetățean în vârstă de aproximativ 50 de ani. Acesta a fost accidentat seara trecută de un autoturism în zona centrală a municipiului Sibiu.
Printre autoturismele care așteptau blocate în trafic se aflau  sg_maj_Gheorghiu_Raul și sg_maj_Chișbac_Mihail, pompieri militari ai Detașamentului Sibiu, aflați în timpul liber, după o zi relaxantă la ski.
FOTO- Mereu salvatori chiar și în timpul liber
Instinctul i-a determinat pe loc să pătrundă în zona de aglomerație pentru a identifica ceea ce tocmai se întâmplase. Este acel sentiment de curaj și determinare pe care-l poartă orice salvator. La locul evenimentului se scurgeau primele secunde… “este un om căzut pe jos….” rosti în grabă Raul (sg.maj.Gheorghiu), dar vorbele nu își aveau rostul….conta doar timpul care se scurgea….
Astfel că, în cea mai mare grabă a evaluat cu atenție bărbatul căzut și l-a așezat într-o poziție de siguranță până la sosirea colegilor pe care i-a sprijinit prin transmiterea promptă a informațiilor în dispeceratul ISU Sibiu.
FOTO- Mereu salvatori chiar și în timpul liber
Din fericire, bărbatul accidentat a fost transportat la spital conștient și în stare stabilă.
„Mulțumim colegilor noștri care prin implicare și spiritul lor civic au demonstrat că viața este întotdeauna și în orice circumstanță o prioritate. Mereu alături de semeni, întotdeauna salvatori!”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete: