fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Sport

Medieșenii au participat la Jocurile Internaționale ale Copiilor, din Coreea de Sud

Sportivii care au reprezentat Mediașul la cea de-a 55-a ediţie a Jocurilor Internaţionale ale Copiilor (JIC) din Coreea de Sud s-au întors acasă.

Cei 18 medieșeni au concurat la competițiile de atletism, tenis de câmp, baschet feminin și fotbal. Cel mai bun rezultat al delegației medieșene a fost locul 3 obținut de jucătorii de fotbal – Denis Oroian, Andrei Precup, Ianis Faloba, Alexandru Morar, Alexandru Tudoran, Ianis Frîncu și Sebastian Birtolon.

Atleții medieșeni au reușit calificarea în finala A, la 1.500 de metri – Daniel Tincă, precum și clasarea în finala B la 800 de metri pe locul 5 – Mara Ibășfălean, respectiv 10 – Denisa Cînpean și locul 10 la 1.500 de metri – Radu Cristian.

Competiția desfășurată la Daegu a reunit 2.500 de tineri care au reprezentat 62 de oraşe din 27 de țări, care au concurat la 8 ramuri sportive. Jocurile Internaționale ale Copiilor“ este o întrecere sportivă care se desfășoară încă din anul 1968, iar prima participare a Mediașului la această competiție a fost în anul 1996.

M-am bucurat să îi primesc astăzi la sediul Primăriei Municipiului Mediaș pe sportivii care au reprezentat orașul nostru la Jocurile Internaționale ale Elevilor din Coreea de Sud. Nu pot decât să îi felicit pentru rezultatele bune pe care le-au obținut și în același timp să îi asigur că voi susține mereu mișcarea sportivă. Am înțeles că anul viitor jocurile internaționale se vor organiza în Mexic. Cu siguranță ne pregătim încă de pe acum pentru a îi trimite și la această importantă competiție sportivă“, a declarat primarul municipiului Mediaş, Gheorghe Roman.

Etichete:

Recomandam sa citesti si