fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Educatie Medias

Medieșeanca Alexandra Hudea, dublu medaliată la campionatele naționale de cadeți

În perioada 12-13 martie sala Ioan Soter din cadrul Complexului Național Lia Manoliu din capitală a găzduit a 40-a ediție a Campionatelor Naționale de Atletism U18.

Municipiul Mediaș a fost reprezentat de 2 axentiști care sunt atleți ai Clubului Sportiv Școlar Mediaș, respectiv Ciprian Varga din clasa a X-a Instructor Sportiv și de Alexandra Hudea din clasa a IX-a Științe Sociale. Dacă Ciprian Varga a participat la finala de 1500 de metri masculin, pe care a încheiat-o cu un timp de 4 minute, 35 de secunde și 2 sutimi, Alexandra Hudea a luat startul în două finale ale competiției, reușind să urce de fiecare dată pe podium.

Astfel, Alexandra a câștigat titlul național la proba de 3000 de metri, pe care a încheiat-o în 10 minute, 2 secunde și 87 de sutimi, trecându-și în palmares o nouă medalie de aur. De asemenea, sportiva a încheiat pe locul al doilea proba de 1500 de metri feminin, cu timpul de 4 minute, 32 de secunde și 97 de sutimi.

Alexandra Hudea este elevă a Liceului Teoretic Axente Sever și are dublă legitimare sportivă, la CSȘ Mediaș și respectiv la Atletic Club Mica Romă din Blaj. La clubul medieșean Alexandra Hudea este pregătită de antrenorul Vasile Ibășfălean.

Medieșeanca Alexandra Hudea, dublu medaliată la campionatele naționale de cadeți“Felicitări sportivei noastre, felicitări antrenorului Vasile Ibășfălean, și le dorim să obțină cât mai multe asemenea rezultate.”, au transmis reprezentanții unității de învățământ.

Etichete:

Recomandam sa citesti si