fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Medicul Egri Eduard: Lăsați medicii de familie să își facă treaba!

Medicul de familie, Eduard Egri, reacționează prin intermediul contului de Facebook și cere Guvernului să nu mai elaboreze ordonanțe, legi, deoarece medicii trebuie să își facă meseria și nu au timp să citească. Acesta mai susține că ar trebui să continue programele de imunizare.

1. nu mai elaborati atâtea ordine, ordonanțe, legi și directive, nu mai avem timp să le citim și să le aplicăm, schimbările fiind săptămânale
2. relaxați si reduceți birocrația, fără atâtea tabele, tabelase, raportări etc, în care scriem exact același lucru
3. exista platforme funcționale care updatate pot asigura funcționalitatea sistemului și accesul rapid la informație
4. avem tot mai mulți pacienti infectați în evidență de care trebuie sa ne ocupăm zilnic, începem să preluăm și formele medii de boală (pacienți care refuză internarea sau nu mai sunt paturi disponibile), inclusiv suport psihologic
5. trebuie să continuăm programele de imunizare
6. trebuie să asiguram restul urgențelor și tratamentele bolilor acute
7. trebuie să asigurăm accesul la tratament a bolnavilor cronici
8. trebuie să urmărim dezvoltarea sugarilor și copiilor
9. trebuie să asiguram circuitele, programările și echipamentul necesar unui act medical sigur
10. trebuie să avem grijă și de sănătatea noastră și a familiilor noastre
Vă mulțumesc!

De asemenea, acesta critică dur sibienii care nu au respectat măsurile de protecție împotriva COVID-19.

FELICITĂRI SIBIU pentru cele 472 cazuri în ultimele 24 ore, plus altele diagnosticate pe teste rapide plus cele nediagnosticate.

Felicitări tuturor care nu au respectat recomandările, celor care și-au bătut joc și o fac în continuare, organizatorilor de evenimente mari sau familiare, tuturor care au contribuit la această explozie a infectarilor, celor care s-au împotrivit măsurilor, celor care au tras cât au putut sau au încercat să ascundă situația care a devenit îngrijorătoare deja de câteva săptămâni, celor care au încercat să profite de vremurile tulburi, celor ale căror declarații erau total inadecvate cu situația actuală, celor care nu le pasă de aproapele lor, celor care încă cârcotesc fără să se documenteze, celor care nu și-au facut treaba la timp, celor care au dat dovadă crasă de lipsă de profesionalism, celor care împrăștie informație falsă și celor a căror suflet pare inexistent.

Asta se întâmplă in așa zisul “oraș al bunelor maniere” sau “unul dintre cele mai sigure orașe europene pe timp de pandemie”, mai degrabă tindem spre capitala “culturală” a infectarilor, a lipsei locurilor în spitale și prăbușirea sistemului medical.

Da, recunosc, sunt extrem de supărat văzând ce se întâmplă, de aici de la firul ierbii, fiind medic de familie.

Etichete: