fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Medicul cardiolog Gabriela Eminovici a pierdut lupta cu coronavirusul

Medicul cardiolog Gabriela Eminovici, șefa Secției Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, a pierdut lupta cu coronavirusul. Acesta a fost internată, în stare gravă, pe secția ATI Modular COVID, după ce s-a infectat cu virusul SARS-COV-2. Anunțul a fost făcut aseară pe pagina de Facebook a spitalului.

“Dragi prieteni, cu mare tristețe vă anunțăm că dna. Dr. Eminovici Gabriela, medicul șef al Secției Clinice Cardiologie I a SCJU Sibiu a pierdut, din păcate, lupta cu virusul Sars-Cov2. Dumnezeu să o ierte și să o odinească în pace! S-a stins din viață un cardiolog de excepție, cu o pregătire deosebită și cu o reală vocație, iar medicina sibiană este, de astăzi, mai săracă, pierzând un profesionist desăvârșit. Dna. Dr. Gabriela Eminovici s-a dedicat permanent meseriei și pacienților pe care i-a îngrijit cu devotament și empatie și va rămâne mereu atât în inimile colegilor săi cât și în inimile pe care le-a tratat și le-a dat șansa la viață. Îi aducem un pios omagiu iar gândurile noastre bune se îndreaptă către familia îndurerată și îndoliată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe!

Din nefericire, deși mai avea multe de oferit, atât pe pan profesional cât și pe plan personal, viața și cariera dnei dr. Gabriela Eminovici au fost curmate mult prea repede de infecția cu SARS-CoV2. Pandemia Covid-19 mai face o victimă în rândul personalului medical care, mai mult decât oricine, este supus permanent riscurilor. Tocmai de aceea, subliniem încă o dată că este în puterea noastră, a tuturor, să contribuim la limitarea numărului de infectări și a cazurilor grave, prin vaccinare.”, au scris reprezentanții SCJU Sibiu pe pagina de Facebook a instituției.

Etichete:

Recomandam sa citesti si