fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias

Mediaș: Se depun dosare pentru obținerea unei locuințe ANL

Persoanele din municipiul Mediaș și satul aparținător Ighișu Nou, cu vârsta de până la 35 de ani interesate de obținerea unei locuințe ANL pot depune până la data de 31 decembrie 2023 dosare în vederea cuprinderii în „Lista de priorități pentru anul 2024“, pentru obținerea unei locuințe construite prin Agenția Națională pentru Locuințe (ANL), în vederea închirierii.

Comisia socială va analiza doar cererile transmise în termen, iar solicitanții care au avut depuse solicitări în anul anterior și nu au primit repartiție au posibilitatea depunerii unui nou dosar actualizat, până la finalul acestui an.

Criteriile obligatorii care trebuie îndeplinite pentru obținerea unei locuințe ANL, precum și documentația completă pot fi consultate pe pagina de internet www.primariamedias.ro, la secțiunea „Anunțuri“.

Informații suplimentare referitoare la documentele necesare înscrierii pe „Lista de priorități pentru anul 2024” se pot obține:

– la numerele de telefon: 0269/803819; 0746/072896, sau pe site-ul www.primariamedias.ro, la secțiunea „Anunțuri“

– de la Centrul de Informare Cetățeni din cadrul Primăriei Municipiului Mediaș, unde se vor depune și dosarele completate.