fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Actualitate

MEDIAŞ: Petrescu îl acuză pe primar

George Petrescu, fost viceprimar al municipiului Mediaş, a postat pe blogul său câteva concluzii după consultarea publică realizată de Primăria Mediaş pe tema bugetului local. “Am constatat ca domnul primar și-a făcut o obișnuința din a dezinforma oamenii și a se prezenta în fata cetatenilor ca un salvator al cetatii. (…) Însă acum nu pot decât să-mi pun o întrebare retorica: cum poate cineva sa dezinformeze cu asemenea nonsalanta?”, este concluzia lui Petrescu.

“Cu o seninatate dezarmanta ne anunța ca investitiile din 2019 sunt cele mai mari investitii pe care le-a făcut Mediasul, din bugetul local, de la Revolutie încoace, în conditiile în care, tot în cadrul dezbaterii, ne spune ca procentul alocat acestora este de 16,33%, cel mai mic procent, cel puțin din ultimii 10 ani. M-am uitat pe bugetele din urma și am văzut, spre exemplu, ca în 2015 pentru investitii s-au alocat aproximativ 35 de milioane lei, aproape dublu fata de cei 19 milioane lei alocati în 2019.” scrie George Petrescu pe blogul său.

George Petrescu a fost viceprimar în mandatul 2012-2016 și consilier local între 2008 și 2012 și a candidat din partea ALDE pentru funcția de primar al Mediașului în vara anului 2016, când a obținut puțin peste 500 de voturi. George Petrescu s-a declarat dezamagit de actuala conducere a municipalității care, în opinia sa, a fost incapabilă să continue proiectele bune demarate înainte de 2016. El şi-a anunţat candidatura din partea ALDE pentru alegerile locale din 2020.

Etichete:

Recomandam sa citesti si