fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Medalie de bronz și nou record personal pentru George Anti

Sibianul George Adrian Anti a stabilit un nou record personal la aruncarea greutății (5 kg), care i-a adus medalia de bronz la Campionatul Național de juniori 2 (U18) desfășurat la București, în perioada 1 – 2 iulie.

În competiție cu cei mai buni sportivi din țară, atletul Clubului Sportiv Școlar Șoimii Sibiu a reușit o aruncare de 15,75 metri, care a depășit cu 1,53 metri vechiul record personal.

Medalie de bronz și nou record personal pentru George Anti            Medalie de bronz și nou record personal pentru George Anti          Medalie de bronz și nou record personal pentru George Anti

George este antrenat, într-un proiect de performanță, de profesorii Gabriel Băra și Elena Hila, fostă aruncătoare de mare valoare în plan național și internațional. Obiectivul nostru este accederea în lotul național U20, George trecând, anul viitor, la o categorie superioară de concurs. Este un sportiv serios, talentat și muncitor, pregătindu-se cu ambiție pentru fiecare competiție la care participă. Felicitări lui George și mulțumiri părinților care ne-au susținut și încurajat constant în pregătire si la concursuri!”, a declarat antrenorul Gabriel Băra, care îl pregătește pe George de la vârsta de 9 ani.

George Anti nu este doar sportiv de performanță, ci și elev cu rezultate foarte bune, la Liceul Teoretic ,,Onisifor Ghibu” din Sibiu.

Etichete: