fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Material lemnos, confiscat polițiștii Serviciului Rutier Sibiu

La data de 11 mai a.c., în jurul orei 11:30, pe DN 1, Hula Bradului, în timp ce desfășurau activități specifice pe linie rutieră, polițiștii Serviciului Rutier Sibiu au verificat un ansamblu rutier destinat transportului de material lemnos, încărcat cu lemn de fag.

În urma verificărilor efecuate în aplicațiile de specialitate, polițiștii rutieri au identificat suspiciuni rezonabile cu privire la cantitatea transportată, fapt pentru care, la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul Combaterea Delictelor Silvice, precum și reprezentanți din cadrul Gărzii Forestiere Sibiu.

În urma măsurătorilor efectuate cu privire la încărcătură, s-a constatat o cantitate totală de 33,545 mc, avizul de transport fiind emis pentru cantitatea de 23,880 mc.

Astfel, pentru neregulile constatate, de la neconcordanța datelor privind încărcătura la deficiențele privind informațiile înscrise în aplicația SUMAL 2.0, polițiștii au sancționat societatea responsabilă cu 3 amenzi în valoare totală de 8.000 de lei.

De asemenea, s-a dispus confiscarea cantității  de 9,667 mc lemn rotund din specia fag, care a fost predată reprezentanților ocolului silvic competent în zonă.

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si