fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Măsura de carantină zonală se prelungește cu 7 zile pentru orașul Cisnădie

Măsura de carantină zonală se prelungește cu 7 zile pentru orașul Cisnădie

Astăzi, 14 aprilie, a avut loc o ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Sibiu. Ținând cont de evoluția situației epidemiologice înregistrată în orașul Cisnădie și având în vedere analiza de risc efectuată de Direcția de Sănătate Publică Sibiu, cu respectarea prevederilor art. 12 din Legea 136/2020 s-au aprobat Hotărârea nr. 38 privind prelungirea măsurii de carantină zonală pentru orașul Cisnădie pentru o perioadă de 7 zile , începând cu data de 14.04.2021. Precizăm faptul că măsura se aplică doar pentru orașul Cisnădie, nu și pentru satul Cisnădioara.

Circulația și staționarea în spațiile publice a persoanelor este interzisă, cu excepția motivelor bine justificate, pe baza Declarației pe proprie răspundere (Anexă), legitimației de serviciu sau a adeverinței eliberate de angajator.

Textul complet al hotărârilor este publicat pe site-ul Instituției Prefectului județul Sibiu, secțiunea Activități – Situații de Urgență https://sb.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/situatii-de-urgenta/

Etichete: