fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Master Beef la Palatul Brukenthal, Chef Radu Zărnescu promovează produsele de top din județul Sibiu

După succesul deosebit obţinut în urma participării la „Winter Beef Cooking Camp”, eveniment desfăşurat în 15 ianuarie, la Cabana Bâlea Lac din cea mai cunoscută căldare glaciară a Carpaţilor româneşti, Chef Radu Zărnescu a ales Palatul Brukenthal Avrig pentru a fi gazda unui nou eveniment dedicat gurmanzilor de pretutindeni, dar, în primul rând, pasionaţilor de friptură şi grătar din carne de vită Angus.

 

Împreună cu Karpaten Meat (Marpod) şi Domeniul Apoldium (Apold de Sus) maestrul Radu Zărnescu invită pasionaţii de gastronomie de calitate in Gradina lui Brukenthal, la terasa restaurantului ce funcţionează în cadrul frumosului complex baroc din Avrig, în perioada 4 – 6 martie, pentru a avea parte de o experiență culinară deosebită, în cadrul Beef Master.

 

Cei ce îşi vor face rezervare pentru participare la acest eveniment, vor învăţa de la Chef Radu Zărnescu ce înseamnă ata de pregătire a cărnii de vită Angus, dar vor avea şi posibilitatea de a vizita ferma de vaci Angus din Marpod, unde vor servi un prânz autentic, în mijlocul naturii.

 

Şi pentru că, dintotdeauna, mâncarea bună s-a completat de minune cu un vin de cea mai bună calitate, în cadrul Beef Master la Palatul Brukenthal Avrig va fi servit vin produs in judetul Sibiu de specialiştii Domeniului Apoldium.
Tradiția viticolă multiseculară a comunităților de landleri austrieci din sudul Transilvaniei, în special a celor din Apoldu de Sus, continuată într-o manieră de mare complexitate și profesionalism în cadrul cramelor Dacia, este readusă la viaţă de Domeniul Apoldium și oferită consumatorilor şi cunoscătorilor în produsele podgoriei.

Aşadar, între 4 şi 6 martie, Palatul Brukenthal Avrig devine “oaza gurmanzilor” pasionaţi de preparate la grătar, gatite in grill cu afumatoare sau in perioada lunga de 8 ore, din carne de vită Angus, Chef Radu Zărnescu opinând că aici este locaţia ideală pentru Beef Master.

Etichete:

Recomandam sa citesti si