fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Mașinile Gabrielei Nistor furate și găsite după 2 zile

În urmă cu aproape o săptămână, două dintre cele trei mașini de lux ale familiei au dispărut fără urmă. Mașinile aveau cheile în contact și atașat de ele se afla telecomanda de deschidere a porții.

În noaptea de 17 spre 18 ianuarie, hoții au intrat în curtea familiei Nistor și au plecat cu mașinile celor doi soți, fără niciun fel de probleme, deoarece cheile de contact și telecomanda pentru deschiderea porții erau înăuntru. A doua zi dimineață, soțul Gabrielei Nistor a depus o plângere la poliție. “Furtul a fost facilitat și de faptul că cheile mașinilor se aflau în interiorul acestora”, confirma, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Balteș.

După doar două zile, mașinile au fost găsite, pe o stradă din municipiul Vâlcea. Cum au ajuns acolo și cum de au ajuns anchetatorii direct la ele, rămâne un mister. “Mașinile au fost găsite în colaborare cu Inspectoratul Județean de Poliție Vâlcea”, spune purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu. Soțul cântăreței a primit un telefon din partea unei persoane și  a mers la locația indicată, unde mașinile se aflau, aproape neatinse, doar cu plăcuțele de înmatriculare schimbate.

Etichete: