fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

Masca devine obligatorie în spațiile deschise din localitățile Șelimbăr, Cârțișoara, Vurpăr și Merghindeal

Astăzi, 6 octombrie a.c. a avut loc Ședința Grupului de Suport Tehnic pentru gestionarea situațiilor de urgență generate de epidemii, unde s-a analizat situația epidemiologică din județul Sibiu. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis obligativitatea purtării măștii de protecție în spațiile deschise de pe raza localităților Șelimbăr, Cârțișoara, Vurpăr și Merghindeal să fie obligatorie.

Analizând cele propuse și ținând cont de faptul că, rata incidenței cumulate în ultimele 14 zile este între 1,5 – 3,0 la 1000 de locuitori în 4 localități ale județului Sibiu, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea nr. 50/06.10.2020 în care sunt stabilite următoarele măsuri suplimentare pentru limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2 astfel:

  • Începând cu data de 07.10.2020, ora 00:00 până la data de 20.10.2020, ora 24:00, se va institui obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul şi gura, de către toate persoanele aflate pe teritoriul localităților Șelimbăr, Cârțișoara, Vurpăr şi Merghindeal, prezente în toate spațiile deschise;

*Se vor excepta de la această măsură copiii cu vârsta mai mică de 5 ani.

Foto: arhivă

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si