fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Masă rotundă pentru îmbunătăţirea serviciilor de utilităţi publice prin dialog social

Marţi 28 octombrie 2014 la Consiliul Judeţean Sibiu a fost organizată o masă rotundă care face parte din campania de concretizare a proiectului „Noi resurse pentru dialogul tripartit în România”.

Acţiunea a fost organizată de către Liga Citadină a Serviciilor Publice şi Comunale din România în calitate de promotor al proiectului, cu sprijinul Instituţiei Prefectului Judeţului Sibiu şi al Consiliului Judeţean Sibiu. Tema majoră a dezbaterii a fost îmbunătăţirea serviciilor de utilităţi publice prin dialog social. De asemnea au fost prezentate de către experţii implicaţi în implementarea proiectului următoarele teme, studiu privind dialogul social în România în sectorul „Servicii de utilităţi publice” şi dialogul social, particularităţi în serviciile de utilităţi publice. La eveniment au participat Ovidiu-Ioan Sitterli, prefectul judeţului Sibiu, Lucian Radu, subprefectul judeţului Sibiu, Ioan Banciu, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Sibiu, Ion Sorici, manager proiect-preşedinte Liga Citadină a Serviciilor Publice şi Comunale din România, Valentin Aldea, primarul comunei Roşia, directori ai instituţiilor publice din Sibiu şi reprezentanţi ai autorităţilor publice.
Proiectul „Noi resurse pentru dialogul tripartit în România” este finanţat prin intermediul Granturilor Norvegiene ( Norway Grant) şi are o valoare de 120.030 euro, din care 105.626 euro reprezintă contribuţia Granturilor Norvegiene 2009-2014. Perioada de implementare este de 24 de luni.
Acest proiect are ca obiectiv creşterea cooperării între patronate, sindicate, instituţii publice şi organizaţii relevante ale societăţii civile în vederea stimulării dialogului social tripartit.
Aceste întâlniri au rolul de a informa şi sensibiliza instituţiile şi organizaţiile imlicate în furnizarea de servicii de utilităţi publice cu privire la importanţa dialogului social pentru buna funcţionare a acestui sector de activitate cu impact direct asupra calităţii vieţii cetăţenilor.

Etichete:

Recomandam sa citesti si