fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social

Mărțișoare caritabile de la Crucea Roșie Sibiu

Crucea Roșie Sibiu a început, și anul acesta, să se pregătească pentru primăvară, la Atelierul de Creație al Crucii Roșii Sibiu cu zeci de modele de mărțișoare caritabile.

”Toate sunt lucrate manul de voluntarii noștri seniori  dar și de voluntari mai tineri și pe lângă ajutorul financiar pentru filiala noastră, realizarea lor constituie o mare bucurie de întâlnire și ore întregi de terapie prin artă pentru pensionarii noștri.
De ani de zile, pe data de 1 martie, livrăm  sute de mărțișoare caritabile către multe companii din Sibiu cărora le mulțumim pe această cale că astfel ne sprijină activitatea umanitară.
Vom fi prezenți și pe Nicolae Bălcescu în preajmă de 1 martie dar pentru cei care doresc să comande din timp, canități mai mari pentru angajate, colaboratoare sau pur și simplu pentru  doamnele și domnișoarele dragi, îi invităm să ne contacteze la sediul nostru din str. Nicolae Bălcescu nr 6  unde pot vedea și modele care deja sunt gata.
Suntem la birou zilnic, între orele 9 – 15. Prin email la sibiu@crucearosie.ro sau telefonic la 0741 118 975. Mulțumim și vă așteptăm cu bucurie la mărțișoare caritabile” a declarat Raluca Morar, Director, Crucea Roșie Sibiu.
Mărțișoare caritabile de la Crucea Roșie Sibiu   Mărțișoare caritabile de la Crucea Roșie Sibiu
Mărțișoare caritabile de la Crucea Roșie Sibiu    Mărțișoare caritabile de la Crucea Roșie Sibiu