fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Marius Ioan Gîrdea a fost reales la conducerea Aeroportului Internațional Sibiu

Consiliul Județean Sibiu a  publicat anunțul pentru selecția celor 5 membri din cadrul Consiliului de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu R.A.

Începând cu data de 1 mai 2022, conducerea executivă a Aeroportului Internațional Sibiu în ceea ce privește posturile de Director General și Director Economic va fi asigurată pe perioada mandatului 2022 – 2025 de către domnul Marius Ioan Gîrdea, în calitate de Director general, respectiv Tania – Nicoleta Herban, în calitate de Director Economic.
În cadrul interviului de selecție domnul Marius Ioan Gîrdea a obținut un punctaj de 93,93 puncte dintr-un total maxim de 100 puncte, respectiv doamna Tania – Nicoleta Herban, un punctaj de 89,97 puncte dintr-un total maxim de 100 puncte.

Consiliul de Administrație al Aeroportului Internațional Sibiu R.A. a validat astăzi, 28.04.2022, rezultatele procedurii de selecție pentru posturile de Director General și Director Economic în cadrul Aeroportul Internațional Sibiu, rezultate publicate pe website-ul regiei la următorul link: https://www.sibiuairport.ro/ro/info/interes-public-anunturi-de-interes-public/.

Etichete:

Recomandam sa citesti si