fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Marius Constantin Măldărășanu:  Îmi doresc să abordăm promovarea imediată în Liga 1

Marius Constantin Măldărășanu:  Îmi doresc să abordăm promovarea imediată în Liga 1

Marius Constantin Măldărășanu este noul antrenor principal al A.F.C.Hermannstadt. Fostul internațional în vârstă de 46 de ani a fost numit oficial la finele lunii iunie la cârma echipei din  Sibiu și are ca obiectiv principal trasat revenirea în Liga 1. Ca jucător, Marius Măldărășanu a strâns 8 selecții în echipa națională a României, a evoluat ca mijlocaș ofensiv pentru echipe ca Rapid București, Petrolul Ploiești, Besiktas Istanbul și F.C.Brașov și are în palmares două Cupe ale României și două Super Cupe câștigate cu Rapid București. Marius Măldărășanu deține licența UEFA Pro, iar în trecut a fost antrenor principal la ASTRA Giurgiu și Metaloglobus București. Despre alăturarea clubului sibian de fotbal și strategia la care va recurge pentru a ajuta echipa A.F.C. Hermannstadt să revină în liga I vă propunem să aflați din interviul pe care tehnicianul l-a acordat reporterului nostru.

Reporter: Ce v-a determinat să vă alăturați echipei A.F.C. Hermannstadt în calitate de antrenor?

Marius Măldărășanu: Dani Coman și strategia de reorganizare a clubului. Oferta a venit din partea lui Dani Coman, iar acest lucru a contat foarte mult pentru mine. La fel de mult am ținut cont și de proiectul la care s-au gândit cei de aici, fiind unul propice pentru antrenorii care își doresc să facă performanță. Voi aborda această provocare cu încredere și cu o dorință foarte mare de a reuși. Vreau să îi felicit pe cei de aici pentru modul în care s-au reorganizat.

Reporter: A.F.C. Hermannstadt este una dintre cele două echipe ale județului Sibiu care până de curând s-a aflat în liga 1. Care este strategia pe care o veți adopta pentru a readuce această bucurie sibienilor de aș vedea jucătorii luptând cot la cot pentru titlul de campioana României?

Marius Măldărășanu: Strategia pe care o voi adopta stă în construcția unui lot competitiv cu care să abordăm lupta la promovare. Îmi doresc să abordăm promovarea imediată în Liga 1. Referitor la lupta la titlu – sunt niște etape de parcurs pe care cred că nu trebuie să le sărim. Toate țin și de partea financiară și de management și nu numai.

Reporter: Sunt anumiți jucători pe care vi doriți la echipă, poate dintre cei pe care i-ați mai antrenat și la alte cluburi de fotbal?

Marius Măldărășanu: Sigur că da. Sper ca până la plecarea în cantonament să vină mai mulți jucători și nu numai jucători pe care i-am antrenat.

Reporter: Cum a fost primirea în familia FCH, cea din partea jucătorilor, a conducerii, dar a suporterilor?

Marius Măldărășanu: A fost o primire bazată pe respect și vreau să cred că ea vine și dintr-o încredere mare. Cu suporterii nu m-am întâlnit, dar sper să ne revedem cât mai repede pe stadion.

Marius Constantin Măldărășanu:  Îmi doresc să abordăm promovarea imediată în Liga 1Reporter: Care este stilul de joc preferat de antrenorul Marius Măldărăşanu?

Marius Măldărășanu: Filosofia mea este ca echipa pe care o antrenez să aplice un stil de joc plăcut ochiului. Cred că asta am reușit, în linii mari, și la Astra Giurgiu și la Metaloglobus, însă odată cu obiectivul care este promovarea, punctele sunt cele mai importante. Mi-aș dori enorm să reușesc să le îmbin pe amândouă.

Reporter: Ce nu acceptați la un jucător?

Marius Măldărășanu: Lipsa de atitudine și neprofesionalismul- trebuie să își respecte meseria de fotbalist.

Reporter: Antrenorul Măldărășanu în trei cuvinte?

Marius Măldărășanu: Ambițios, echilibrat, încrezător.

Reporter: Ce le transmiteți cititorilor noștri, mare parte dintre ei fiind suporterii echipei A.F.C. Hermnanstadt?

Marius Măldărășanu: Să aibă răbdare. Vom face o echipă bună, iar pe teren vor vedea o echipă cu atitudine.

Etichete:

Recomandam sa citesti si