fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Marian Botea și Gheorghe Tomșa, ultimele achiziții la FCH

Marian Botea și Gheorghe Tomșa, ultimele achiziții la FCH

Marian Botea face parte de astăzi din staff-ul condus de Marius Măldărășanu la A.F.C.Hermannstadt. Alături de Laurențiu Costache, tehnicianul în vârstă de 47 de ani va ocupa rolul de antrenor secund, fiind responsabil cu pregătirea fizică a echipei.

Gheorghe Tomșa este un fundaș lateral în vârstă de 18 ani. Tânărul poate evolua pe ambele părți ale terenului în compartimentul defensiv, având un joc la fel de bun cu ambele picioare. ,,Dodo”, cum îi spun colegii de echipă, a venit la FCH sub formă de împrumut de la C.F.R.Cluj, unde a jucat pentru echipa a doua a clubului.

Marian Botea face parte de astăzi din staff-ul condus de Marius Măldărășanu la A.F.C.Hermannstadt. Alături de Laurențiu Costache, tehnicianul în vârstă de 47 de ani va ocupa rolul de antrenor secund, fiind responsabil cu pregătirea fizică a echipei.     Gheorghe Tomșa este un fundaș lateral în vârstă de 18 ani. Tânărul poate evolua pe ambele părți ale terenului în compartimentul defensiv, având un joc la fel de bun cu ambele picioare. ,,Dodo”, cum îi spun colegii de echipă, a venit la FCH sub formă de împrumut de la C.F.R.Cluj, unde a jucat pentru echipa a doua a clubului.

Gheorghe Tomșa

Etichete:

Recomandam sa citesti si