fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Maria Minea se întoarce la Prefectură

Fost prefect al județului Sibiu în perioada 21 august – 10 decembrie 2019, Maria Minea va fi numită, în ședința de guvern din această săptămână, în funcția de subprefect. Aceasta va prelua postul rămas vacant după eliberarea din funcție a lui Sebastian Șebu.

Experiență vastă în administrația publică

Maria Minea este jurist și are o vastă experiență în administrația publică locală. A fost secretar al Municipiului Mediaș din anul 2009 până în iulie 2016, când a demisionat, după ce primar al Mediașului a devenit Gheorghe Roman. Ulterior, a fost secretar al comunei Loamneș, post în care a avut o întrerupere de aproape patru luni, în care a condus Instituția Prefectului – Județul Sibiu, și pe care îl ocupă  și acum.

Pleacă și Gabriel Florea

Surse din PSD susțin că și celălalt subprefect PSD al județului, Gabriel Florea, va fi înlocuit până în 19 aprilie. De data aceasta, nu este vorba despre reglări de conturi ale președintelui PSD Sibiu cu reprezentantul Guvernului în teritoriu propulsat în funcția de subprefect, ci despre calcule electorale. Gabriel Florea va demisiona din funcția de subprefect pentru că urmează să fie candidatul PSD la Primăria Cisnădie și, potrivit Legii 115/2015, actualizată, trebuie să părăsească funcția de demnitar al statului înainte de a se înscrie în competiția electorală.

Etichete:

Recomandam sa citesti si