fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Marc Salzer, la Sibiu Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg

Marc Salzer, la Sibiu Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg

Marc Salzer, antrenor cu pregătirea fizică și terapeut al Porsche BBA Ludwigsburg, vine la Sibiu International Summer Camp 2021, între 19 și 24 iulie 2021. Partea a Acadmeiei germane din 2015, Marc este responsabilul cu pregătirea fizică a grupelor de juniori și o bună parte din timp se concentrează pe recuperarea sportivilor accidentați.

Ne pregătim de una dintre cele mai așteptate perioade ale verii pentru baschetul juvenil, având alături parteneri de renume. Doi dintre cei nmai apreciați antrenori de juniori ai Academiei germane și-au anunțat prezența deja, iar Marc Salzer, va întregi staff-ul de antrenori ai Porsche BBA Ludwigsburg la Sibiu International Summer Camp.

Responsabil cu antrenamentele de pregătire fizică a juniorilor, Marc are experiență bogată în pregătirea atletică a sportivilor juniori ai Porsche Baschetball Akademie din Ludwigsburg și în recuperarea sportivilor aflați după accidentări și a însoțit echipele academiei în turneele internaționale. Marc Salzer coordonează programul de juniorat și s-a ocupat excelent de dezvoltarea proiectului în zona.

”Sunt foarte încântat să vin la Sibiu pentru a împărtăși experiența acumulată și să fiu parte din acest proiect de top. Va fi o săptămână plăcută cu multă muncă și distracție”, a spus Marc Salzer.

Înființată în 2008, ca un program special destinat tinerilor pasionați de baschet, Porsche BBA Ludwigsburg a reușit de-a lungul timpului să aibă rezultate impresionante atât în competiții, cât și la nivelul sportivilor pe care i-a crescut și care au făcut pasul mai departe ca profesioniști.

3.000 de copii participă în prezent la programul Academiei, 24 de echipe joacă în ligi școlare, acestora adăugându-se grupele de performanță înscrise în liga națională germană: U19, U16, U14 și U12.

Juniorii Academiei din Ludwigsburg au fost campioni naționali în 2015, vicecampioni în 2011 și medaliați cu bronz în 2018. De asemenea, au participat în cadrul renumitei competiții Adidas Next Generation Tournament, unde au obținut locul 3 în Belgrad în 2017, locul 4 la Valencia în 2018 și Munchen 2020. În cadrul academiei germane evoluează și baschetbalistul român Cristian Cotoara (2002).

Porsche Basketball Akademie și-a creat, de-a lungul timpului, o reputație extraordinară în ceea ce privește numele tinerilor baschetbaliști formați aici și care au ajuns până la nivelul cel mai înalt în baschetul mondial.

Sibiu International Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg este un eveniment organizat de BC CSU Sibiu în parteneriat cu Porsche Basketball Akademie din Ludwigsburg, între 19 și 24 iulie, la Sala Transilvania, pentru copiii cu vârste între 8 și 18 ani!

Înscrierile pentru Sibiu Summer Camp 2021 by Porsche BBA Ludwigsburg se fac pe site-ul nostru, la secțiunea Sibiu Summer Camp, până la data de 1 iulie 2021.

Acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Sport 2021.

Etichete:

Recomandam sa citesti si