fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Maraton de vaccinare în acest weekend

Reamintim că Primăria Municipiului Sibiu, Complexul Național Muzeal Brukenthal, cu sprijinul Instituției Prefectului Județului Sibiu și a Direcției de Sănătate Publică Sibiu organizează sâmbătă, 22 și duminică, 23 mai, un maraton al vaccinării.

În curtea Muzeului Brukenthal, în cele două zile, în intervalul orar 9.00 – 19.00, cei care doresc să se vaccineze pot veni în acest punct, fără să aibă nevoie de programare, doar în baza cărții de identitate. Imunizarea se va face cu vaccinul produs de Pfizer – BioNtech.

Muzeul Brukenthal a pus la dispoziție curtea interioară, iar ISU Sibiu a montat corturile în care s-au amenajat deja cele două puncte de vaccinare. Alte dotări necesare pentru desfășurarea maratonului de vaccinare au fost puse la dispoziție de Primăria Municipiului Sibiu și de gazde, Muzeul Brukenthal. De altfel, gazdele îi vor premia pe cei care se vaccinează, oferindu-le vizitarea gratuită a expozițiilor temporare de la parterul Muzeului.

 

Personalul medical care va efectua vaccinarea va fi asigurat de Primăria Sibiu, din rândul personalului medical contractat pentru centrele fixe și pentru echipa mobilă de vaccinare, alcătuită cu sprijinul Crucii Roșii.

Vaccinare fără programare și la centrul de la Expo Redal! Reamintim că cei care doresc să se vaccineze, pot face acest lucru și la centrul de vaccinare organizat de Primăria Sibiu la Expo Redal de pe str. J. S. Bach, fără a avea nevoie de programare, ci doar de cartea de identitate. Imunizarea se va face și aici cu vaccinul produs de Pfizer – BioNtech.

Etichete: