fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias

Mandatul provizoriu a lui Aristotel Marius Jude la conducerea Romgaz, prelungit cu încă 4 luni

Mandatul provizoriu a lui Aristotel Marius Jude la conducerea Romgaz, prelungit cu încă 4 luni

Consiliul de Administraţie al Romgaz a decis în şedinţa din 30 iunie numirea lui Aristotel Marius Jude în funcţia de director general, pentru un nou mandat provizoriu de 4 luni, începând cu data de 14 august. Tot în cadrul acestei ședințe s-a decis și numirea lui Razvan Popescu în functia de Director Economic, incepand cu data de 15 august, tot pentru un mandat provizoriu de 4 luni.

Aristotel Marius Jude a fost numit în funcţia de Director General al S.N.G.N. Romgaz S.A. prin Hotararea Consiliului de Administratie din februarie 2021, pentru un mandat provizoriu de 2 luni. De-a lungul timpului a ocupat mai multe funcţii de conducere în cadrul Romgaz printre care manager proiect, director de department, director de direcţie, administrator.

Acesta a fost în perioada 2015-2017 Secretar de Stat în cadrul Ministerului Energiei, responsabil de coordonarea activităţii ministerului în domeniul ţiţeiului şi gazelor naturale.

Aristotel Marius Jude are un Master of Business Administration (MBA), acordat de Conservatoire National Des Arts Et Metiers, Paris, Franţa şi competenţe dovedite de-a lungul carierei profesionale în managementul întreprinderii, administrare societăţi, consultanţă în domeniul juridic.

Sursă: zf.ro

Etichete: