fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica Sănătate

Managerul Spitalului TBC Sibiu va fi secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Managerul Spitalului TBC Sibiu va fi secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene

Cristian Roman, actualul manager al Spitalului de Pneumoftiziologie și prefect al județului Sibiu în perioada 2016-2017, va fi numit secretar de stat la Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene.  Decizia a fost luată la finele săptămânii trecute de liderii PNL reuniți în ședința Biroului Politic Național (BPN)

La conducerea unității spitălicești se află din mai 2017, perioadă în care a implementat șase proiecte cu finanțare nerambursabilă. Cristian Roman a fost vicepreşedintele Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici  şi a lucrat în MAI, fiind consilier în cadrul Corpului de Control al ministrului între 2005 – 2009.

Din septembrie 2013, Cristian Roman este funcţionar public superior în cadrul Structurii Teritoriale pentru Probleme Speciale a judeţului Sibiu (MAI). Până atunci, timp de un an, a fost consilier superior şi şef birou în cadrul Biroului Pregătire profesională a resurselor umane în cadrul Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a judeţului Sibiu.

În perioada aprilie 2009 – august 2013, Cristian Roman a fost vicepreşedinte cu rang de secretar de stat în cadrul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici.

Din decembrie 2005 până în aprilie 2009, a fost consilier în cadrul Corpului de Control al ministrului în cadrul Ministerului Administraţiei şi Internelor. A urmat numeroase cursuri de formare în ţară şi în străinătate, unul dintre ele în Franţa, la Institutul Naţional de Administraţie din Paris, prin intermediul unei burse oferite de Guvernul francez, “Gestiunea resurselor umane şi management în funcţia publică”.

Jurist de profesie și fost membru PDL, s-a făcut remarcat și prin implicarea în protestele organizate de #REZIST și „Vă vedem din Sibiu”

Etichete: