fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Mămicile de la Maternitatea din Sibiu au primit daruri de Buna Vestire

daruri maternitate sibiu_bunavestire

Reprezentanţii Departamentului social-filantropic al Arhiepiscopiei Sibiului şi ai Asociației Filantropia Ortodoxă Sibiu (AFOS) au oferit daruri mămicilor de la Maternitatea din cadrul Spitalului Judeţean din Sibiu, cu ocazia Bunei Vestiri, Ziua Mamei Creştine. Mămicile au primit flori, hăinuţe pentru bebeluşii lor, produse de igienă şi produse alimentare, informează mitropolia-ardealului.ro. Activitatea s-a desfăşurat pentru a aduce preţuire mamelor din Sibiu, în cadrul manifestărilor „Luna pentru viaţă”.

Pentru a pregăti darurile, reprezentanţii Arhiepiscopiei Sibiului au primit ajutorul elevilor din clasa a XI-a din cadrul Liceului Tehnologic de Construcții și Arhitectură „Carol I”, îndrumaţi de preotul Vasile Dariciuc. Din delegaţia care a oferit darurile la Maternitatea din Sibiu au făcut parte consilierul social al Arhiepiscopiei Sibiului, pr. Adrian Roman, asistentul social principal Gabriela Răduleţ şi inspectorul social Marius Talmatchi. Oaspeţii au fost întâmpinaţi de asistenta-şefă a Maternităţii din Sibiu, Livia Bârsan, care le-a mulţumit vizitatorilor pentru darurile pregătite şi a facilitat înmânarea acestora fiecărei mămici.

Părintele Adrian Roman le-a felicitat pe mămici şi le-a îndemnat să cultive mereu virtuţile creştine pentru a insufla copiilor valorile Bisericii Ortodoxe.