fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

MAMI- un film franțuzesc emoționant, distins cu Premiul Publicului la Festivalul Internațional de Film de la San Sebastián în 2021 ș

ESTE Filmul de Miercuri prezintă MAMI / PETITE MAMAN, un film franțuzesc emoționant, distins cu Premiul Publicului la Festivalul Internațional de Film de la San Sebastián în 2021 și Premiul Criticilor FIPRESCI pentru Cel mai bun film la Festivalul Internațional de Film de la Stockholm.

Proiecția va avea loc miercuri, 16 februarie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural “Ion Besoiu”.

 

Sinopsis:

Nelly are opt ani și tocmai și-a pierdut bunica pe care o iubea ca pe ochii din cap. Își ajută părinții să facă ordine în casa bunicii și se aventurează în pădurea unde mama ei, Marion, se juca în copilărie și unde a construit și o căsuță din crengi. Într-o zi, Nelly dă în pădure peste o fetiță ce construiește de zor o căsuță. Numele ei este Marion.

 

Rating: N15 – Nerecomandat sub 15 ani.

 

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Eventbook (https://eventbook.ro/film/bilete-mami-este-filmul-de-miercuri) sau direct de la casieria Centrului Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

 

 

Acest eveniment este organizat de Asociaţia ESTE FILM, în parteneriat cu Centrul Cultural “Ion Besoiu”.

 

Sponsor: Marquardt

Etichete:

Recomandam sa citesti si