fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Mai sunt 3 locuri pentru tonete de înghețată și popcorn, pe Bălcescu

Primăria Sibiu așteaptă cereri pentru amplasarea a două tonete cu înghețată și a uneia cu popcorn, vată de zahăr și porumb fiert, pe strada Nicolae Bălcescu. Trei locații au rămas libere în urma primei sesiuni de atribuire.

Însă nu oricine poate depune cerere, ci doar comercianții care dețin un spațiu autorizat pe str. Nicolae Bălcescu, numai pentru produsele prevăzute a fi comercializate în interiorul unității și doar pentru categoria de produse specificate în Regulament a fi comercializate pe domeniul public.

Regulamentul privind modul de autorizare și desfășurare a activității de comerț stradal alimentar pe domeniul public al Municipiului Sibiu, pe strada Nicolae Bălcescu a fost stabilit prin Hotărârea Consiliului Local nr. 66/2023. Potrivit acesteia, pe bulevardul Nicolae Bălcescu pot fi amplasate 6 tonete pentru vânzarea de înghețată și 2 pentru popcorn, vată de zahăr și porumb fiert. La prima sesiune de atribuire a locațiilor, în urma procedurilor, 5 dintre aceste spații au fost ocupate: 4 locații pentru vânzarea de înghețată și una pentru comercializarea de popcorn, vată de zahăr și porumb fiert.

Cei interesați pot face o programare online în perioada 15.05.2023, ora 9.00 – 19.05.2023, până la ora 24.00. Apoi, urmează depunerea cererilor la ghișeul nr.2 de la sediul S.P.A.D.P.P. Sibiu (Piața Mică, nr. 22), conform programărilor, în perioada 22.05.2023- 26.05.2023”, transmite Primăria Sibiu.

Mai multe detalii despre condițiile de atribuire a celor 3 locații, se găsesc accesând link-ul: https://spadpp.sibiu.ro/site/detail/848

Etichete: