fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Mai mulți șoferi au fost prinși beți la volan

La data de 4 iunie a.c., în jurul orei 21:30, un sibian în vârstă de 62 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 14, la intrarea în municipiul Sibiu, a pierdut controlul direcției de deplasare și a ieșit în afara părții carosabile, oprindu-se în șanț.

Evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 08:00, polițiștii Biroului Rutier Mediaș au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Moșnei din municipiul Mediaș de către un bărbat în vârstă de 55 de ani, domiciliat în satul Moșna.

Testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

 

La data de 5 iunie a.c., în jurul orei 20,00, polițiștii rutieri au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Principală din Porumbacu de Sus de către un localnic în vârstă de 68 de ani.

Bărbatul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul afișat de dispozitiv fiind de 0,44 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cei trei conducători auto au fost însoțiți la unități medicale unde le-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

În urma celor constatate, polițiștii au întocmit actele premergătoare efectuării de cercetări penale cu privire la săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

Etichete:

Recomandam sa citesti si