fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Mai multe puncte de vaccinare anti-COVID în municipiul Sibiu, odată cu introducerea vaccinării cu doza booster

centru de vaccinare

În contextul creșterii cererii de vaccinare generată de introducerea celei de-a treia doze de vaccin, Primăria Sibiu ia măsuri pentru eficientizarea și suplimentarea centrelor de vaccinare disponibile în municipiu.

Unul dintre centrele care au funcționat la Redal Expo se va redeschide din 1 octombrie, în aceeași zonă, dar în Cantina Municipiului Sibiu, situată pe Calea Gușteriței nr. 25. În acest centru vor fi amenajate  de asemenea două fluxuri de vaccinare, programul de funcționare fiind de luni până duminică, între orele 08.00 – 20.00.

Mai multe puncte de vaccinare anti-COVID în municipiul Sibiu, odată cu introducerea vaccinării cu doza booster

harta centrului de vaccinare, situat în Gușterița

Procesul de vaccinare în aceste centre se va realiza prin mijloacele deja cunoscute, prin prezentarea directă la centru sau programarea prin platforma națională.

 

Primăria Sibiu s-a ocupat de organizarea și mobilarea celor două centre, precum și de asigurarea personalului necesar, gestionând contractele de prestări servicii pentru medici, asistente și registratori.

 

Documentele pentru emiterea deciziei de înființare a acestor două centre de vaccinare și a avizului sanitar au fost transmise către Direcția de Sănătate Publică Sibiu în data de 27.09.2021, așteptându-se comunicarea avizelor.

Etichete:

Recomandam sa citesti si