fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Măgura Cisnădie- singura echipă din Liga a III-a fără gol primit în meciurile jucate în acest retur

Măgura Cisnădie- singura echipă din Liga a III-a fără gol primit în meciurile jucat în acest retur

Măgura Cisnădie este singura echipă din liga a III-a din toate seriile care nu a primit niciun gol în cele șase meciuri jucate din returul sezonului 2020/2021. În ultima partidă, a seriei 7, runda 15 din Liga a III-a, formația tehnicianului Luca Ioan a învins echipa Minerul Costești, scor 8-0.

Primul gol al cisnădienilor, a fost, de fapt, un autogol marcat de Alexandru Preoteasa, urmat de alte șapte goluri la foc automat. Eroii partidei au mai fost Bărbuleț, Kennet, Stelea, Luca, Tomuța, Belașcu, Cosovan.

Luca Ioan

„Meci superb oferit de băieții noștri în deplasarea de la Costești, la a 5-a victorie consecutivă ne consolidăm locul 2 cu doar 3 etape înainte de final și suntem la 5 puncte de următoarea clasată! În etapa următoare cu rezultate favorabile, putem să ne calificăm la barajul de promovare pentru liga ll-a și sa devenim vicecampioni cu două etape înainte de final! Mult succes băieți!”, au scris reprezentanții clubului de fotbal din Cisnădie pe pagina lor de Facebook.

Din echipa de start a sibienilor au făcut parte O. Kenneth, I. Bărculeț, F. Stelea, I. Bratima, A. Ban, E. Cornea, R. Macrea, A. Luca, L. Condrea, A. Stanciu, R. Băilă. Au mai intrat pe parcurs G. Ovidiu , A. Belascu, R. Tomuța, M. Cosovan, A. Rotar.

De asemenea, Raul Băilă, portarul Academiei Măgura Cisnădie, a reușit un record pentru fotbalul românesc. Tânărul sibian a atins performanța de 540 minute fără a primi vreun gol. În acest an, portarul echipei din Cisnădie, nu a scos niciodată mingea din propria poartă.

Primul 11 al formației Minerul Costești: Vlădoi- Mazilu, M. Diaconescu, Preoteasa, Păun, Marinescu, Trașcă, Vlad,  R. Negoiță, Pașoi, Mihalcea. Au mai jucat: Preda, Rădulescu, D. Negoiță, Pușcatu, Zanfir.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si