fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Măgura Cisnădie ia cei mai mulți bani din Agenda pentru Sport a CJS

Consilierii județeni vor aproba, astăzi, în ședință extraordinară, alocarea a 850.000 de lei din bugetul local al județului Sibiu Programului Agenda pentru Sport.

Cei mai mulți bani – 700.000 de lei – sunt alocați proiectelor sportive din categoria sport de performanță. Clubul Sportiv Măgura Cisnădie va primi, în acest an, 140.000 de lei pentru participarea la Campionatul Ligii Florilor, Cupa României și Cupele Europene. La această sumă se adaugă încă 10.800 de lei, pe care Clubul Sportiv Măgura Cisnădie le va încasa pentru proiectul ”La pas pe potecile muntelui”, înscris la categoria ”Sportul pentru toți”

Pentru Turul Ciclist al Sibiului, Consiliul Județean va finanța Asociația Club Sportiv Sibiu Sport Project cu 55.000 de lei.

Clubul Sportiv Fantasy Dance – Filiala Sibiu va primi 25.000 de lei pentru participarea la WDSF Open Tineret Standard și Latino (16–18 ani) și la Campionatul European Latino sub 21 de ani.

Și Asociației Fotbal Club Hermannstadt i s-au alocat 22.000 de lei pentru ”pregătirea și participarea echipei de seniori AFC Hermannstadt în competițiile organizate de Federația Română de Fotbal și Liga Profesionistă de Fotbal”. Aceeași sumă a fost repartizată Asociației Baschet Club Sibiu, pentru ”pregătirea și participarea juniorilor BC CSU Sibiu în competițiile naționale”.

Cea mai mică sumă – 7.500 de lei – va primi ACS Smart Chess Sibiu, pentru participarea la tabăra de șah – stagiu de pregătire, în perioada iunie-august 2023.

Finanțarea acțiunilor sportive care au fost cuprinse în Agendă se va face prin intermediul Serviciului Public Sala Transilvania, aflat în subordinea Consiliului Județean.

Etichete: