fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Măgura Cisnădie a remizat în partida cu Gaz Metan Mediaș 2

Măgura Cisnădie a remizat în partida cu Gaz Metan Mediaș 2

În weekendul trecut, Măgura Cisnădie s-a duelat cu Gaz Metan Mediaș 2, într-o partidă care contează în etapa nr 4 din liga 3 seria 7, scorul final arăta 2-2. Gaziștii au rămas în zece oameni în debutul actului secund și au primit gol din penalty în minutul 84. Eroii partidei au fost pentru cisnădieni Bratima (minutul 5) și Stelea (minutul 84), în timp ce pentru medieșeni au marcat Negrea (al doilea minut din prelungiri- repriza întâi), respectiv Jica (minutul 88)

Ionuț Bratima a deschis scorul pentru formația gazdă în minutul 5, iar Gaz Metan 2 a egalat la ultima fază a primei reprize prin Tudor Negrea. Măgura Cisnădie a trecut în avantaj în minutul 84. Reușita formației gazdă a venit dintr-o lovitură de la 11 metri, un penalty obținut de Andrei Stanciu și executat de Florian Stelea. Gaz Metan nu a cedat și a reușit să egaleze peste doar patru minute. În minutul 88, Bogdan Jica a transformat o lovitură de pedeapsă.

În urma acestui rezultat, Gaz Metan Mediaș 2 rămâne pe prima poziție în clasamentul seriei cu 10 puncte acumulate în patru etape, în timp ce Măgura Cisnădie se clasează pe locul 2, având același punctaj, însă medieșenii au un golaveraj mai mare.

Măgura Cisnădie a remizat în partida cu Gaz Metan Mediaș 2

Etichete:

Recomandam sa citesti si