fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Magazinul Artcolor și-a deschis porțile de 1 iunie

Magazinul Artcolor și-a deschis porțile de 1 iunie

Magazinul Artcolor și-a deschis porțile pentru clienții interesați de calitatea și diversitatea materialelor de construcții germane, de cea mai înaltă calitate. Încă din ziua deschiderii numeroși locuitori ai Văii Hârtibaciului și nu numai au trecut pragul magazinului, dornici să descopere și să achiziționeze materiale și produse Artcolor.

Dietmar Stirner, reprezentantul Artcolor, a decis să demareze această investiție în locul natal, Agnita, motiv pentru care la inaugurare au fost prezenți pe lângă oficialități și autoritățile locale, prieteni din copilărie, dar și agnițeni veniți de prin toate colțurile țării. Oaspeții de seamă și reprezentanții administrației locale s-au arătat de-a dreptul încântați de faptul că Agnita are unul dintre cele mai importante magazine din acest domeniu. Artcolor se diferențiază de concurență nu doar prin calitate, ci și prin serviciile oferite clienților săi. Astfel, fiecare persoană care alege produsele Artcolor vor beneficia de consultant necesară soluționării degrădării fațadelor exterioare ale locuințelor. De asemenea, reprezentanții Artcolor vor oferi cursuri de școlarizare privind folosirea corectă a produselor și materialelor pe care le dețin.

„Am avut onoarea să particip la inaugurarea magazinului Artcolor situat în Agnita pe strada Avram Iancu, numărul 31, la invitația domnului Dietmar Stirner. Didi, așa cum îl cunosc agnițenii, a hotărât să investească ,,acasă” și să ne pună la dispoziție unelte, vopsele si alte materiale de construcții de calitate germană. Pe lângă produsele de calitate comercializate, echipa Artcolor este hotărâtă să ridice standardele în acest sector oferind clienților consultanță pentru soluționarea problemelor apărute la exterior pe fațadele imobilelor, fie în interior, iar constructorii locali și nu numai, pot urma cursuri de școlarizare pentru folosirea corectă a acestor produse. Mă bucur că am avut ocazia să cunosc oamenii care au făcut posibil acest lucru si le mulțumesc în numele agnițenilor. Felicitări domnule Dietmar Stirner! Mult succes echipei ,,Artcolor”!”, a spus primarul orașului Agnita, Alin Schiau.

Magazinul Artcolor și-a deschis porțile de 1 iunieMagazinul Artcolor vă oferã tot ce este nevoie pentru a construi o casã trainică și vă pune la dispoziție o gamă variată de vopsele de interior/ exterior, grunduri, tencuială adezivă, profiluri, unelte și multe alte materiale de cea mai înaltă calitate, aduse din Germania.

Magazinul ARTcolor este deschis de luni până vineri, între orele 08:00-12:00, 13:00-17:00 și sâmbăta, în intervalul orar 08:00-13:00. Locația aleasă se află pe Strada Avram Iancu, Nr. 31. Pentru informații despre ofertele îi puteți contacta fie la numerele de telefon 0369109879, 0766 560158 fie pe adesa de email info@artcolor.group. Puteți de asemenea, să vizualizați gama de produse și materiale de construcții pe site-ul magazinului: www.artcolor.group.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si