fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Maestrul Ionel Bucur a cucerit Marele Premiu al Municipiului Sibiu

Un adevărat spectacol ecvestru a avut loc, în week-end-ul trecut, la Baza Hipică din municipiul Sibiu. Peste 80 de sportivi, cu vârste cuprinse între 10 și 59 de ani, și-au demonstrat curajul, ambiția și măiestria în cele 10 probe ale Concursului Național de Sărituri peste Obstacole – Marele Premiu al Municipiului Sibiu.

Competiție cu tradiție

Organizată de Federația Ecvestră Română, Primăria Municipiului Sibiu și Clubul Sportiv Municipal (CSM) Sibiu, competiția a avut un fond de premiere de 6.200 de lei, plus produse în valoare de 1.000 de lei.

”Este o competiție cu tradiție, adresată în mod special copiilor și tinerilor. Au participat nouă echipe de la cluburi din țară, trei dintre ele fiind din județul Sibiu. CSM a avut în jur de 50 de sportivi în concurs, cu rezultate frumoase”, a precizat directorul de concurs, Ionel Bucur, maestru al sportului în echitație.

Maestrul Ionel Bucur a cucerit Marele Premiu al Municipiului Sibiu

Ionel Bucur e imbatabil

Multiplul campion Ionel Bucur a cucerit și în acest an Marele Premiu al Municipiului Sibiu. La 59 de ani, acesta ”continuă seria performanțelor atât individual, cât și prin intermediul copiilor pe care îi antrenează la Clubul Sportiv Municipal Sibiu”, remarcă Darius Mara, directorul CSM Sibiu, care a fost președinte de concurs.