fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Ludovic Orban, la Sibiu: ”Cel sprijinit de Iohannis nu va câștiga Primăria!”

Constantin Șovăială a fost ales, astăzi, președinte al Organizației Județene Forța Dreptei Sibiu. Cei peste 220 de delegați din județ și-au desemnat, de asemenea, candidatul la Primăria Municipiului Sibiu.

Forța Dreptei va miza pe Ciprian Faraon, președintele ales al organizației municipale Sibiu și secretar general al organizației județene. Acesta a declarat, în cadrul conferinței de presă, că ”în momentul de față, la Primaria Sibiu nu există o viziune pe termen lung, lucru reflectat din excedentul ce se regăsește în bugetul acestui an”.

Unul dintre atuurile lui Ciprian Faraon este faptul că nu va fi susținut de Klaus Iohannis, consideră Ludovic Orban, președintele Forței Dreptei. Acesta a declarat, la ultima vizită de la Sibiu, că “după prestația din cel de-al doilea mandat prezidențial, oricine va fi sprijinit Iohannis nu va câștiga Primăria Sibiu”. De altfel, Orban a ținut să avertizeze sibienii că “cine votează PNL votează PSD!”.

Alături de Ludovic Orban, au fost prezenți la ședința de alegeri de la Sibiu fostul ministru al Muncii Violeta Alexandru, fostul ministru al Agriculturii Adrian Oros, președintele organizației Forța Dreptei Alba, Daniel Rusu, și membri din alte organizații județene din întreagă țară. În cadrul scrutinului de astăzi, au fost aleși vicepreședinți ai organizației Forța Dreptei Sibiu Stelian Ticușan, Alexandru Neagu, Mihai Dumitrescu și Adina Macrea.

Ludovic Orban, la Sibiu: ”Cel sprijinit de Iohannis nu va câștiga Primăria!”