fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Lucrări de reparaţii şi întreţinere pe mai multe drumuri judeţene

lucrări drumuri judeţene

În cadrul Programului anual de reparații și întreținere a drumurilor județene, un program finanțat de Consiliul Judetean Sibiu, au loc în această perioadă mai multe lucrări, informează Drumuri și Poduri SA Sibiu.

Până acum s-au realizat lucrări de plombare cu sort și emulsie pe DJ 105J DN1 – Porumbacu de Sus, DJ 104G Nucet – Săcădate, DJ 105G Tălmaciu – Racovița și DJ 106 (Marpod – Bârghiș).

S-au realizat lucrări de săpare șanturi (mecanizat) pe DJ 143B (DN – Rusciori) și DJ 106 între Ighișu Vechi și Alțâna (șant mecanizat trapezoidal).

S-au realizat lucrări de degajare a terenului de frunze și transportarea lor pe DJ 106R Sibiu – Poplaca, de astupare a gropilor și făgașelor cu material pietros pe DJ 151B Dumbrăveni – limita județ Mureș, lucrări de defrișare și igienizare pe DJ 106 (între Alțâna si Nocrich).

A fost montat un parapet metalic nou pe DJ 105 la intrare în Agnita pe o lungime de 24 metri liniari. S-au mai făcut lucrări de refacere a zidului de sprijin a podului din zona Răvășel (DJ 141A)

Deszăpezire pe drumurile spre Păltiniş şi spre judeţul Alba

Drumuri şi Poduri Sibiu mai informează că, la sfârșitul săptămânii, s-a acționat cu utilaje dotate cu lamă și RMA în zonele în care a nins. Astfel, duminică, 10 aprilie, s-a acționat cu două autobasculante cu lamă și RMA pe DJ 106E Tilișca – limita județ Alba și s-au folosit 23.86 tone dematerial antiderapant. S-a acţionat cu o autobasculantă cu lamă și RMA pe DJ 106 Sibiu – Păltiniș, unde s-au folosit 10.48 tone de material antiderapant). Luni dimineață drumarii au acționat cu două utilaje, autobasculante cu lamă și RMA, pe DJ 106 E Tilișca – limită județ Alba și s-au folosit 14.02 tone de material antiderapant, precum și pe DJ 106 A Sibiu – Păltiniș cu o autobasculantă cu lamă și RMA, unde s-au folosit 6.76 tone de material antiderapant.

Etichete: