fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Lucas Tohătan- unul dintre cei mai de perspectivă tineri baschetbaliști, rămâne la BC CSU Sibiu

BC CSU Sibiu și-a asigurat serviciile unuia dintre cei mai de perspectivă tineri baschetbaliști români. După ce, în urmă cu două sezoane, Lucas Tohătan s-a alăturat angrenajului echipei, sportivul băimărean a mizat pe continuitate și va evolua în tricoul galben-albastru, mai departe.

„În primul rând, vreau să mulțumesc echipei BC CSU Sibiu pentru șansa și încrederea oferită. Sunt foarte fericit ca mă voi întoarce la Sibiu unde, cu multă muncă, sper să ajungem, din nou, să jucăm o finală. Sunt încrezător pentru anul următor și am să mă dedic echipei cum știu eu mai bine! Aștept cu nerăbdare să mă reîntâlnesc cu fanii și cu atmosfera minunată de la meciurile noastre. Hai CSU!”, a declarat Lucas Tohătan.

Lucas Tohătan, component de bază al lotului național al României, a avut evoluții bune, de-a lungul sezonului recent încheiat în tricoul BC CSU Sibiu. Numărul #4 al echipei a avut medii de 7,1 puncte și 2,7 assist-uri, în 19 meciuri jucate, (21,23 de min).  Decizia staff-ului tehnic de a apela, în continuare, la serviciile lui, a venit, așadar, firesc.

„Lucas a devenit unul dintre cei mai importanți jucători români din campionat, jucând nu datorită regulii de U23, ci datorită nivelului la care se pregătește și randamentului pe care îl are în jocuri. Era prioritatea numărul 1 pentru mine și mă bucur că a ales continuitatea. Sunt convins că alături de ceilalți jucători români care se afla sub contract cu CSU Sibiu va face un sezon foarte bun”, a spus antrenorul BC CSU Sibiu, Dan Fleșeriu.

Lucas Tohătan se alătură așadar, pentru următoarele două sezoane, lotului BC CSU Sibiu din care fac parte, până la acest moment: Rolland Török, Aurelian Gavriloaia și Robert David Stan.

Etichete:

Recomandam sa citesti si