fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Locul II, obținut de AFT la Concursul de Drept Umanitar și Dreptul Refugiatilor “Nicolae Titulescu”

Locul II, obținut de AFT la Concursul de Drept Umanitar și Dreptul Refugiatilor "Nicolae Titulescu"
O echipă a Academiei Forțelor Terestre “Nicolae Bălcescu ” din Sibiu, formată din sd.cap. Gabriela Tiron (specializarea Administrație publică), sd.cap. Anamaria Ivan (specializarea Managementul organizației), sd.cap. Ana-Maria Ionescu (specializarea Management economico-financiar) și coordonată de lect.univ.dr. Sabin Guțan, a participat, în perioada 8-10 decembrie, la Concursul de Drept Umanitar și Dreptul Refugiaților “Nicolae Titulescu”.
După derularea celor trei probe ale concursului (una teoretică și două practice, care au vizat cunoștințele de drept umanitar și dreptul refugiaților), echipa AFT s-a calificat în finală alături de echipa Facultății de Drept din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.
Finala a pus în valoare, pe lângă cunoștințele de drept internațional umanitar și dreptul refugiaților, cultura juridică a participanților în domeniul dreptului internațional public, dreptului internațional penal și drepturilor omului.
În urma deliberării juriului, echipa AFT a obținut premiul II în finală și premiul pentru cea mai bună echipă în dreptul refugiaților. Studenții noștri au fost remarcați pentru înaltul nivel de pregătire și pentru modul în care au reușit să soluționeze problemele puse în discuție.
Etichete:

Recomandam sa citesti si