fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Locuitorii orașului Agnita vor beneficia de servicii medicale de radiologie performante

Locuitorii orașului Agnita vor beneficia de servicii medicale de radiologie performante
Locuitorii orașului Agnita vor beneficia de servicii medicale de radiologie performante, începând de luni, 13.12.2021. Spitalul Orășenesc a anunțat că se reia activitatea medicală în cadrul Laboratorului de Radiologie și Imagistică, în urma obținerii avizelor necesare.
Aparatul de radiologie digital cu 2 posturi (scopie si grafie) a fost achiziționat în cadrul unui proiect amplu, în valoare de 2,9 milioane lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene nerambursabile.
”Acest aparat este cea mai mare investiție a noastră și mă bucur că am reușit să o aducem în Agnita, chiar am fost lăudați de CNCAN, cei care au și autorizat punerea în funcțiune a noului aparat de radiologie. Sunt servicii performante pentru care avem acum aparatură, dar și medic specialist. Cu trimitere de la medicul de familie, sau în cadrul Serviciilor de Urgență, dacă este cazul, locuitorii orașului nostru pot beneficia de noul aparat de radiologie digital, care l-a înlocuit pe cel vechi, aflat în funcțiune de peste 20 de ani. Mulțumesc tuturor colegilor mei pentru efortul depus în cadrul acestui proiect„, a precizat Nicolae Prișcă, directorul Spitalului Orășenesc Agnita.
Etichete:

Recomandam sa citesti si