fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Localitatea Șelimbăr intră din nou în scenariul roșu

Localitatea Șelimbăr intră din nou în scenariul roșu

Rata incidenței a ajuns astăzi în localitatea Șelimbăr la 3,10, astfel că se trece în scenariul roșu. Grădiniţa cu Program Prelungit Şelimbăr, Grădiniţa cu Program Prelungit “Kinderklub Maranata” Şelimbăr și Şcoala Gimnazială “Mihai Viteazu” Şelimbăr trec din scenariul 2 în scenariul 3.
În localitatea Șelimbăr sunt astăzi 37 de cazuri active la o populație de 11.928 de locuitori. În Veștem sunt doar două cazuri active la 1764 de locuitori, iar în Mohu și Bungard nu există niciun caz de coronavirus confirmat.

Noile reguli:

Organizarea şi desfăşurarea activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este interzisă.
Organizarea şi desfăşurarea spectacolelor de tipul drive–in sunt interzise.
Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi /sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor este interzisă
În situaţia în care activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, este restricţionată sau închisă, se permite prepararea hranei şi comercializarea produselor alimentare şi băuturilor alcoolice şi nealcoolice care nu se consumă în spaţiile respective.
Activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este interzisă.

Etichete:

Recomandam sa citesti si