fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Liviu Ciobotariu: Suntem motivați și ne dorim foarte mult să câștigăm acest meci

Liviu Ciobotariu: Suntem motivați și ne dorim foarte mult să câștigăm acest meci

A.F.C.Hermannstadt vs Chindia Târgoviște, în etapa a XIX-a a Ligii I, va fi un duel între o echipă în drum spre regăsire și una aflată într-o adevărată revelație.

Și asta pentru că sibienii sunt în căutarea primei victorii sub comanda lui Liviu Ciobotariu, iar dâmbovințenii antrenați de Emil Săndoi s-au instalat pe loc de play-off după o serie impresionantă de 7 meciuri fără înfrângere. Din lotul FCH, fundașii Adrian Scarlatache și Claudiu Belu sunt indisponibili pentru această confruntare.

Liviu Ciobotariu: Suntem motivați și ne dorim foarte mult să câștigăm acest meci

De asemenea, căpitanul Ousmane Viera va absenta, fiind suspendat pentru cumul de cartonașe galbene, iar spaniolul David Mayoral este incert.

,,Întâlnim o echipă cu un moral foarte bun. Emil Săndoi este un antrenor foarte bun, cu multă experiență, iar echipa lui este una muncitoare, care joacă fotbal. Aștept de la băieții noștri o tresărire de orgoliu. Suntem motivați și ne dorim foarte mult să câștigăm acest meci. Sunt convins că echipa va arăta un nivel foarte bun, deși ne-am pregătit doar două zile. Trebuie să jucăm cu inima și să luăm puncte. Tradiția meciurilor dintre Chindia și FCH ne aparține nouă. Avem mai multe victorii și vrem să ducem această tradiție mai departe. Din păcate nu putem să utilizăm un prim 11 pe care ni l-am fi dorit fiindcă avem foarte mulți accidentați. Am mare încredere în echipă, în jucătorii noștri și sunt convins că toți cei care vor juca vor da totul în acest meci.” , a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal A.F.C.Hermannstadt.

Pentru partida cu Chindia Târgoviște, A.F.C.Hermannstadt a scos la vânzare un număr de 3000 de bilete virtuale, disponibile pe platforma bilete.ro https://www.bilete.ro/afc-hermannstadt-afc-chindia…/  Un bilet virtual cumpărat pentru acest meci este o investiție în viitorul fotbalului sibian. Toate încasările vor fi donate de FCH pentru proiectul Academia A.F.C.Hermannstadt, din care face parte în prezent echipa a doua a clubului, una alcătuită din tinere speranțe din județul Sibiu.

A.F.C.Hermannstadt vs Chindia Târgoviște va avea loc joi, 28.01.2020, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș, începând cu ora 17. Meciul va fi disputat în conformitate cu normele sanitare impuse de autorități pentru combaterea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

Etichete:

Recomandam sa citesti si