fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Liviu Ciobotariu și Romario Pires, incluși în echipa etapei a XXIII-a pe siteul www.lpf.ro

Liviu Ciobotariu și Romario Pires, incluși în echipa etapei a XXIII-a pe siteul www.lpf.ro

Reprezentanții clubului A.F.C. Hermannstadt au anunțat marți, 16 februarie despre Liviu Ciobotariu- antrenorul echipei și căpitanul Romario Pires au fost incluși în echipa etapei a XXIII-a pe siteul www.lpf.ro

Liga Profesionistă de Fotbal prezintă la finalul fiecărei runde cel mai bun ”unsprezece”, Liviu Ciobotariu fiind nominalizat antrenorul etapei, în timp ce Romario Pires este unul dintre cei trei mijlocași nominalizați.

Iată cum arată “Echipa ideală” a etapei a 23-a:

– Graţie intervenţiilor sale, ilfovenii s-au întors de la Cluj cu un punct. Prinde echipa etapei pentru a doua rundă la rând.

FUNDAŞI

Deian Sorescu (Dinamo / 23 de ani, FOTO) – Este cel mai în formă jucător din lotul lui Dinamo. Contra covăsnenilor, a acoperit bine întreg flancul drept al roş-albilor.

Grigore Turda (FC Argeş / 23 de ani) – Titularizat pentru a șasea oară în primul său sezon în CASA Liga 1, fundaşul piteştenilor şi-a trecut în premieră numele pe tabelă, golul izbutit fiind unul de trei puncte.

Erico da Silva (UTA / 31 de ani) – A înscris a patra oară pentru UTA în ediţia curentă, fiind golgheterul arădenilor. Trei dintre goluri au fost marcate în prelungiri!

Alexandru Vlad (FC Voluntari / 31 de ani)- A consumat multă energie pe durata partidei. Banda dreaptă a campioanei nu a mai fost la fel de periculoasă și datorită evoluției sale.

MIJLOCAŞI

Alexandru Mateiu (Universitatea Craiova / 31 de ani) – A dominat centrul terenului, de unde a recuperat multe mingi, dar a şi participat la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de olteni.

Romario Pires (FC Hermannstadt / 32 de ani) – Pe lângă golul înscris, al patrulea în ediţia curentă, a impresionat prin efortul depus pe durata jocului.

Dario Canadija (Astra / 26 de ani) – A făcut un meci fără greşeală. A reuşit şi primul gol din carieră în campionatul României.

ATACANŢI

Daniel Popa (Chindia / 25 de ani) – Se simte excelent acasă, la Târgovişte, dovadă fiind evoluţiile sale. A înscris pentru a șasea oară în 20 de jocuri, în care a mai bifat şi două pase decisive.

Mattia Montini (Astra / 28 de ani) – A contribuit la succesul giurgiuvenilor de la Iaşi cu un gol, al 20-lea în Liga 1, şi o pasă decisivă.

Mahmoud Al-Mawas (FC Botoşani / 28 de ani) – A finalizat cu gol o acţiune personală de toată frumuseţea! A fost a treia reuşită în 11 jocuri pentru vârful sirian.

ANTRENORUL ETAPEI

Liviu Ciobotariu (FC Hermannstadt / 49 de ani) – A pregătit perfect meciul din punct de vedere tactic. A bifat prima victorie pe banca sibienilor, iar jocul echipei este unul în creştere de la instalarea sa.

Etichete:

Recomandam sa citesti si