fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Liviu Ciobotariu este noul antrenor principal al A.F.C.Hermannstadt

Liviu Ciobotariu este noul antrenor principal al A.F.C.Hermannstadt

Liviu Ciobotariu ocupă de astăzi funcția de antrenor principal al A.F.C.Hermannstadt. Antrenorul în vârstă de 49 de ani a semnat un contract valabil până în anul 2022.

Pe CV-ul său se regăsesc echipe ca Progresul, C.S.Otopeni, Pandurii, CF Brăila, Dinamo București, CSMS Iași, F.C.Vaslui, A.S.A.Tg Mureș și F.C.Botoșani în România, dar și Al Ta’ee și Faisaly în Arabia Saudită. De asemenea, între 2019 și 2020 Liviu Ciobotariu a fost selecționerul reprezentativei de fotbal a Libanului.

Liviu Ciobotariu este noul antrenor principal al A.F.C.HermannstadtNoul principal al FCH a avut o carieră impresionată și ca fotbalist. Fundaș central de meserie, Liviu Ciobotariu a evoluat în cariera sa la F.C.Național, Pandurii, Dinamo București și în Belgia la Mons, Royal Antwerp și Standard Liege. Acesta a făcut parte din generația de aur a fotbalului românesc, având 32 de selecții în Echipa Națională de Fotbal a României, pentru care a înscris de 3 ori și a participat la Campionatul Mondial de Fotbal din Franța, 1998 și la Euro 2000, competiție organizată în Belgia și Olanda. Liviu Ciobotariu a venit la FCH alături de un staff din care mai fac parte Adrian Iordache și Lucian Păun, în calitate de antrenor secund, respectiv preparator fizic.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si