fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Educatie Judet

Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” din Avrig, dotat cu calculatoare de ultimă generație

Compania Octano Downstream a contribuit la dotarea laboratorului de informatică al Liceului Teoretic “Gheorghe Lazăr” din Avrig cu 10 calculatoare de ultimă generație.

“Vineri, am deschis benzinăria Octano în Avrig. Încercăm să cunoaștem și problemele comunității și, dacă ne putem implica, o facem. Deocamdată, am sprijinit dotarea laboratorului de informatică de la Liceul Gheorghe Lazăr din Avrig cu calculatoare noi”, a declarat Grigore Guzun, directorul general al companiei Octano Downstream.

Calculatoarele au ajuns astăzi la elevii care învață la Liceul “Gheorghe Lazăr”.

“Mulțumim Companiei Octano și Primăriei Avrig pentru că au facilitat această donație. Elevii noștri au acum un laborator de informatică modern, complet echipat, unde vor putea învăța în cele mai bune condiții”, a precizat directorul liceului, Marius Emilian Novac.

Liceul Teoretic „Gheorghe Lazăr” din Avrig, dotat cu calculatoare de ultimă generație“Gestul celor de la Octano este o dovadă de responsabilitate socială. Le mulțumim pentru faptul că, încă din primele zile de activitate, au decis să se implice în viața comunității locale. Investind în educație, investim de fapt în viitorul nostru”, a spus și primarul Adrian David.

Etichete:

Recomandam sa citesti si