fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Liceenii și studenții se pot înscrie la IT Summer School 2024

Sibiu IT Cluster anunță deschiderea înscrierilor pentru cea de-a doua ediție a IT Summer School, un eveniment dedicat liceenilor și studenților pasionați de tehnologie. Cursul este gratuit și se va desfășura în perioada 8-12 iulie 2024, la Academia Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu.

Tematica și programul

Ediția din acest an pune accent pe trei teme de actualitate: securitatea cibernetică, inteligența artificială și sustenabilitatea. Fiecare zi va aduce un program diversificat, alcătuit din prezentări tematice și ateliere interactive. Participanții vor avea ocazia să pună în practică informațiile primite, sub îndrumarea unei echipe de mentori și speakeri formată din 16 profesioniști experimentați din companiile de IT locale. O echipă de organizare aproape la fel de numeroasă, implicată activ în toate aspectele evenimentului, asigură o experiență completă de învățare.

Comunitatea și impactul

Un aspect notabil al evenimentului este faptul că o parte din echipa de organizare este formată din foști participanți, acum voluntari, care doresc să contribuie la succesul ediției curente. Aceasta întărește sentimentul de comunitate IT care s-a dezvoltat în Sibiu în ultimii doi ani. „Anul acesta, interesul pentru IT Summer School a crescut considerabil, participanții contactându-ne chiar înainte de deschiderea oficială a înscrierilor. Ne bucură să vedem acest entuziasm și ne dorim ca tot mai mulți tineri să beneficieze de experiența profesioniștilor locali. Sibiul, deși este un oraș mai mic, oferă avantajul accesului rapid la oameni-cheie din industrie, iar comunitatea IT este mereu gata să sprijine astfel de inițiative”, a declarat Roxana Roșu, Project Manager IT Summer School.

Înscrieri și contact

Cei interesați pot afla mai multe detalii și se pot înscrie pe pagina web: https://sibiu-it.ro. Participarea este gratuită, iar înscrierile sunt deschise până în 4 iulie, în limita locurilor disponibile. Doritorii sunt încurajați să se înscrie din timp. Pentru întrebări legate de program, puteți contacta organizatorii la adresa office[at]sibiu-it.ro.

 

Etichete: