fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Uncategorized

Librăria Habitus demarează un nou proiect de promovare a lecturii şi interactivităţii culturale în mediul liceenilor sibieni

Prin proiectul ”NE ȚINEM DE CARTE” reprezentanţii librăriei din Piaţa Mică, îşi propun să încurajeze accesul la carte și să medieze, cu adevărat, întâlnirea dintre tineri și ceea ce poate părea un obicei desuet și lipsit de finalitate.

Se uită însă că dincolo de bucuria simplă sau de plăcerea ce poate surveni în timp, lectura informează și formează. Cultura generală, modul în care gândim, imaginația, gusturile sunt, toate, modelate și de lecturile pe care le avem. Într-o prima fază, se doreşte aducerea tinerilor într-un spațiu care să le ofere alternativa lecturii și posibilitatea de a lua parte la diferite evenimente culturale prin oferirea reducerilor la cumpărarea cărților. Fiind un concurs, organizatorii apelează și la spiritul de competiție și la ceea ce poate întări sentimentul de apartenență la un grup specific, un grup solidar în care fiecare poate contribui și fiecare poate avea un cuvânt de spus. În acest fel, lectura va deveni locul comun al unui beneficiu pentru elevi, profesori și școală. Mai multe detalii legate de acest proiect puteţi găsi pe pagina de Facebook a librăriei.

Etichete:

Recomandam sa citesti si