fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Liber să fii tu însăți, la Creative Buzz

Liber să fii tu însăți, la Creative Buzz

Un festin de culori, forme și arome, te vor răsfăța timp de 5 zile la ediția din acest an a evenimentului Creative Buzz. Festivalul Handmade vine cu creativitate, relaxare, artizani, picnic la iarbă verde sau shopping alternativ în perioada 17-21 iunie, Muzeul în aer liber ASTRA, Sibiu, zilnic între 09:00 și 20:00. 60 de expozanți îți vor provoca simțurile, din care aproximativ 20 de artizani, fac cunoștință pentru prima oară cu publicul sibian. Fiecare ediție de târg susține doua cauze sociale- Asociația de Poveste și Sus Inima, pentru că o comunitate puternică se poate construi doar prin implicarea noastră, a tuturor!

„Simte cum mii de furnicături de emoție și plăcere îți inundă corpul și pregătește-te să fii provocat creativ și gustativ, în Festivalul de Produse Handmade Creative Buzz, la cea mai așteptată ediție din cele organizate până acum! Meșteri artizani te așteaptă cu bijuterii boeme, decorațiuni nonconformiste, bunătăti de casă, picnic la iarbă verde, ateliere de creație, codițe împletite, haine unicat și jucării pentru cei mici, toate lucrate manual, cu suflet și migală. Vino în tihnă, pentru a încerca din toate delicatesele pregătite, și pentru a afla poveștile produselor realizate cu răbdare și iubire, de către artizani. Îți pregătim o zonă de relaxare, un colț de mâncare și cafea de specialitate, demonstrații ale artiștilor și ateliere creative pentru toată familia.”, transmit organizatorii

Festivalul are că scop popularizarea creativității și talentului românesc, de a facilita accesul la produse unicat de calitate excepțională. Creative Buzz susține antreprenoriatul creativ din 2014, prin singurul Festival de produse Handmade din regiune. El atrage anual mii de turiști și localnici, transformând Sibiul pentru câteva zile, într-o oază a creativității, la care participă floarea artizanilor locali și din întreaga țară.

Accesul la eveniment se face pe baza biletului de intrare În Muzeul Astra sau abonamentelor! Cu responsabilitate, măsuri de igienă și distanțarea necesară, vă așteptăm să scriem împreună povestea ediției 27 de festival handmade Creative Buzz. Vă recomandăm purtarea măștii de protecție în toată zona evenimentului.

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si