fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Medias

„Let’s Do It, Romania“ din nou la Mediaș

Primăria Mediaș, împreună cu unitățile de învățământ din municipiul nostru participă și în acest an la evenimentul național „Let’s Do It, Romania“, a cărui misiune constă în mobilizarea cetățenilor, a autorităților publice, a societății civile, a companiilor private și a mass media pentru curățarea arealelor naturale din jurul localităților României.

În municipiul Mediaș, campania din acest an se va desfășura în data de 24 septembrie, începând cu ora 9:00, cu plecare din Piața Corneliu Coposu nr. 3 (platoul din fața primăriei) și va consta într-o amplă acțiune de curățenie și toaletare a zonelor verzi și de agrement ale orașului, în scopul menținerii unui mediu înconjurător cât mai curat.

La această activitate vor participa elevi ai școlilor gimnaziale și ai liceelor din municipiul Mediaș, însoțiți de cadre didactice, dar și membri ai diverselor ONG-uri și instituții publice din municipiul Mediaș, precum și alte persoane interesate. Zonele care vor face obiectul acțiunilor de ecologizare și toaletare din acest an sunt: Hula Baznei, Heleșteu, Barajul Ighiș, Wevern, Izvorul Dorului, Greweln, Binder Bubi și ieșirea spre localitatea Buzd, iar transportul tuturor participanților către aceste zone va fi asigurat gratuit, prin operatorul de transport SC Meditur SA.

Etichete:

Recomandam sa citesti si