fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Lecție de eleganță și diplomație din partea TSD Sibiu (C.P.)

 Tinerii social-democrați sibieni le-au dat o lecție de diplomație și eleganță colegilor din coaliția de guvernare care i-au înjurat la o petrecere din tabăra de vară a Tineretului Național Liberal.

Reprezentanții TSD Sibiu s-au dus la sediul Partidului Național Liberal Sibiu cu un buchet de flori, demonstrându-le omologilor lor că noua generație de politicieni își respectă partenerii și adversarii. Astfel de acțiuni au fost organizate de tinerii social-democrați în întreaga țară.

”Convingerea noastră este că orice confruntare politică trebuie să se desfășoare pe principii, idei și proiecte, într-un mod civilizat. Acesta este mesajul pe care am dorit să îl transmitem”, a declarat Răzvan Munteanu, președintele Organizației Județene a Tineretului Social Democrat (TSD) Sibiu.

Delegația care s-a deplasat la sediul PNL Sibiu pentru a le înmâna, simbolic, un buchet de trandafiri doamnelor liberale a fost condusă de Răzvan Munteanu, președintele Organizației Județene a TSD Sibiu și Dan Luca, președintele Organizației Municipale a TSD Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si