fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Le racola pe internet după care le tâlhărea

Un bărbat de 31 de ani din Avrig a fost reținut după ce, pe numele lui, s-a deschis un dosar penal pentru săvârșirea mai multor infracțiuni cu violență. Acesta este bănuit că, în perioada iulie 2018 – martie 2019, prin intermediul rețelelor de socializare, prin mesaje menite să stârnească interesul și să inducă încredere, ar fi stabilit diferite întâlniri cu patru femei, cu vârste cuprinse între 25 – 35 de ani, din municipiul Sibiu, pe raza municipiului, dar și în afara lui, sub pretextul că ar fi manifestat sentimente de afecțiune față de acestea.

Întâlnirile ar fi avut loc în autoturismul bărbatului sau al femeilor, în locuri izolate, unde, sub amenințări cu acte de violență sau chiar agresiune fizică, bărbatul le-ar fi deposedat pe acestea de bunurile pe care le aveau asupra lor, bani și bijuterii.

La scurt timp după ce întâlnirile aveau loc, avrigeanul ar fi obișnuit să contacteze victimele, transmițându-le fie mesaje conciliante, de natură a testa atitudinea victimei față de faptă și a crea aparența unui conflict pur sentimental, fie mesaje amenințătoare în cazul în care victima ar fi denunțat fapta.

La data de 18 aprilie, bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârșirea a patru infracțiuni de tâlhărie calificată, a unei infracțiuni de amenințare, a unei infracțiuni de lovire sau alte violențe și a unei infracțiuni de hărțuire. Prejudiciul creat se ridică la suma de 2.010 lei.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu în vederea documentării întregii activități infracționale a persoanei în cauză.

Etichete:

Recomandam sa citesti si